Over ons

 

Mijn naam is Kaan, oprichter van DesignMyLogo. Er is één ding dat mij altijd is bij gebleven na mijn studie, en dat is de herkenbaarheid van het logo. Het logo kenmerkt een bedrijf. Hoe vaak herkennen wij niet een bedrijf door alleen het logo ergens te zien, zonder tekst en uitleg? Veel bedrijven missen een uniek en herkenbaar logo. Daarom ben ik samen met een team van professionele grafisch ontwerpers begonnen met de start van een grafisch bedrijf. Wij verbinden jou met een ontwerper waarmee je samen de identiteit van jouw bedrijf vorm kunt geven in een uniek en herkenbare logo.

 

In dit logo zullen de kernwaarden en doelstellingen van jouw bedrijf in een visueel beeld gebracht worden die de doelgroep aanspreekt en onthoudt.

 

Maar wat heeft een logo eigenlijk als toegevoegde waarde? Simpel gezegd maakt een logo het makkelijk voor je doelgroep om je bedrijf of product te onthouden. Wij streven er dan ook naar om de identiteit van jouw bedrijf te verwerken in een aantrekkelijke en aansprekende logo zodat jouw doelgroep in één oog blik ziet waar jouw bedrijf voor staat en keer op keer herkend wordt.

Missie

 

DesignMyLogo gelooft in de kracht van het beeld. Iedere onderneming zou zijn identiteit moeten kunnen tonen in een logo zonder belemmeringen.

Wij maken het vergkrijgen van een logo makkelijk, inspirerend en leuker.

Met de grootste passie werken wij aan elke opdracht, zodat elke onderneming herkenbaar is op zijn unieke manier.

 

Visie

 

Onze visie is het realiseren van een strakke, aantrekkelijke en representatieve logo voor je bedrijf. Het logo zal de visie en kernwaarden van je bedrijf weerspiegelen. Tevens zal het logo de juiste uitstraling achterlaten zodat je doelgroep precies weet over welk bedrijf het gaat als ze het logo zien.

BTW nummer: NL002386560B34

KvK-nummer: 68318111